PLAFONDLUX Рd̩ referentie in kwalitatieve spanplafonds in Vlaanderen!

In 1999 ontstond Plafondlux uit een elektriciteitsbedrijf, sindsdien specialiseerde Benjamin Nicasens in het plaatsen van spanplafonds en -wanden, iets wat enige vaardigheid en kunde vereist. Sinds dan groeide Plafondlux uit tot een (h)echt familiebedrijf met een vast team van installateurs waardoor we ondertussen al bijna 20 jaar lang kwaliteit en vakkundigheid kunnen aanbieden aan onze klant. 

In het kantoor, dat tevens dienst doet als kijkwoning, wordt u verder geholpen door Ben, Lieven (sales manager) of Troy. Met plezier geven ze u een woordje uitleg over onze spanplafonds of -wanden en geven ze u een rondleiding in de kijkwoning. Het team installateurs bestaat uit 6 vaste leden met een mix van jonge mensen die reeds geruime tijd in dienst zijn die intern hun kennis en kunde doorgeven aan de nieuwe collega’s. Zij komen uiteindelijk uw droom verwezenlijken.

Tijdens de start van Plafondlux werd er standaard gewerkt met een PVC-folie, doorheen de jaren evolueerde de markt en kwamen er ook kwalitatieve polyester folies op de markt. We evolueerden mee met de markt en hebben daardoor ondertussen voldoende vakkundigheid opgebouwd om beide varianten te kunnen aanbieden en plaatsen. Samen met onze leveranciers trachten we steeds innoverend te zijn en werken we uitsluitend met performante spanplafond in de meest trendy kleuren of, wanneer gewenst, bedrukt met een print naar de keuze van de klant. Het is allemaal mogelijk! Naast onze strakke spanplafonds bezitten we ook ervaring in de elektriciteitswereld waardoor het geen probleem is om bijvoorbeeld ook uw (nieuwe) verlichting in het spanplafond te integreren.