Vertoont uw huidig plafond barsten of oneffenheden?
Ziet u er tegenop om grote werkzaamheden uit te voeren die veel stof en vuil veroorzaken?
Dan is een spanplafond de ideale oplossing voor uw probleem!

Met een spanplafond geniet u op één dag terug van een strak en tijdloos plafond. Bovendien kan uw meubilair blijven staan en hoeft u dus niks te verhuizen.

Met onze polyester folie van het gerenommeerde Zwitserse merk Clipso is het mogelijk iedere ruimte bij u thuis aan te pakken: woonkamer, keuken, badkamer,… Alle ruimtes zijn mogelijk!

Een naadloos spanplafond is mogelijk tot 5,10m breedte en tot 50m lengte. De mogelijkheden naar verlichting toe zijn eindeloos: we werken zonder problemen spots in, voorzien het nodige voor een opbouw verlichtingselement of installeren een moderne led-lijn. Ook allerhande andere zaken kunnen we in uw plafond inwerken, zoals luidsprekers, ventilatieroosters,… Voor het verbergen van storende ventilatiebuizen en andere nutsvoorzieningen biedt een spanplafond een esthetische oplossing. Uiteraard bieden we ook voor bij u thuis verscheidene akoestische oplossingen aan.

Dit geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Interesse of vragen? Ons team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst komen we graag langs voor vrijblijvend advies en een exacte opmeting. Bel ons op 09 328 01 58 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.