Bent u opzoek naar een opvallend element in uw ruimte?
Wilt u licht boven uw werkruimte zonder last te hebben van schaduwen?
Kies voor een lichtplafond van Plafondlux!

Doormiddel van een lichtplafond creëert u een echte wauw-factor bij u thuis of in uw zaak. Dankzij onze led-verlichting van hoogstaande kwaliteit geniet u van hun lange levensduur in combinatie met een lichtdoorlatende polyester folie van het Zwitserse merk Clipso.

De mogelijkheden zijn oneindig. Niet alleen is het mogelijk verschillende kleurcombinatie’s te creëeren om zo aan te passen aan uw gemoedstoestand of aan de omstandigheden, ook de folie kan bedrukt worden zodat de print nog meer in de kijker komt te staan doormiddel van de achterliggende led-verlichting.

Voor een lichtplafond dient u rekening te houden met een ruimte van 10cm voor de installatie om een optimale lichtverspreiding te garanderen en een gunstig energieverbruik te hebben.

Met een lichtplafond boven uw bureau of werkruimte drijft u uw werkeffeciëntie doordat uw ogen minder belast worden en bijgevolg minder snel een vermoeidheidseffect optreedt. Ideaal voor bij u op kantoor, maar ook boven uw bureau of in uw keuken thuis.

Hebt u interesse of vragen? Ons team staat steeds paraat en komt graag bij u langs voor advies op maat en een correcte opmeting. Neem telefonisch contact op via 09 328 01 58 of via het contactformulier.