Heeft u last van een slechte akoestiek in uw kantoorruimte?
Wenst u uw handelsruimte een echte eye-catcher mee te geven?
Een spanplafond biedt dan een betaalbare oplossing!

Met een spanplafond zijn alle werken (meestal) op één dag achter de rug en hoeft u geen meubilair te verhuizen.

Met de akoestische polyester folie van het gerenommeerde merk Clipso, met een Zwitserse oorsprong, lossen we een akoestiek probleem snel op. Indien nodig voorzien we ook akoestische isolatie, dat meteen thermisch isoleert, zodat u met zekerheid van een optimale situatie geniet na onze werken.

We kunnen een naadloos spanplafond voorzien tot 5,10m breedte en 50m lengte. Net zoals bij onze standaard spanplafonds is het mogelijk om bij de akoestische variant verschillende elementen in te werken, gaande van verlichting tot geluidsboxen.

Om voor een fantastische eye-catcher te zorgen bieden we de mogelijkheid om het spanplafond te bedrukken met een afbeelding naar keuze. Op die manier kan u uw producten in de kijker zetten, een ruimer gevoel creëren of extra gezelligheid voorzien.

Van kantoorruimte’s tot een winkelpand, van een restaurant tot een callcenter, een akoestisch spanplafond zorgt alvast voor een optimale werkruimte en beleving!

Hebt u interesse of vragen? Ons team staat steeds voor u klaar en komen we graag vrijblijvend langs voor advies op maat en een correcte opmeting. Neem met ons contact op via 09 328 01 58 of door het contactformulier in te vullen.